Kjøtt fra grasfôra Angus

På Piltingsrud produserer vi kjøtt fra storferasen Aberdeen Angus. Kjøttet fra disse kuene er kjent for å ha unik smak. Dette henger sammen med høy fettmarmorering – det er i fettet smaken sitter.

Dyrene våre er grasfôra, eller "grass-fed" som det ofte kalles, noe som betyr at de bare får kortreist gress å spise. Når vi fôrer opp dyrene på rent og naturlig gras utnytter vi kvalitetspotensialet i kjøttet ytterligere. Dyrene får bevege seg fritt hele året og de får vokse i sitt eget tempo. Dette gir høy trivsel og god helse. Grasfora Angus produseres på en bærekraftig måte og på naturens premisser. På Piltingsrud utnytter vi denne høye kvaliteten optimalt gjennom å langtidsmørne kjøttet.

Vi leverer kjøttet vårt til utvalgte restauranter i Valdres og i Oslo-området. Om du også er ute etter et ekstra godt måltid og har lyst til å prøve produktene våre, kan de kjøpes i gardsbutikken vår eller ved å kontakte oss direkte.